8 april 2017 10:15

Scheidsrechter

Tim Joosten

Zaterdag 8 april 2017,thuis tegen DVV JO11-2, een heerlijk potje voetbal!

Om 10:15 uur speelden de Bataven JO11-1 thuis tegen DVV JO-11. Het was mooi voetbalweer, niet te warm, niet te koud. Teun moesten we helaas missen in het spel omdat zijn been in het gips zat ivm het ongeluk dat hij eerder deze week had. Wel kon Teun er gelukkig gewoon bij zijn om zijn team aan te moedigen, zelfs op krukken. We speelden deze keer in de blauwe shirts omdat de tegenstander ook in oranje shirts speelde.

Je kon meteen zien dat de jongens er veel zin in hadden. Er werd actief gevoetbald voorin wat leidde tot meerdere kansen voor ons. Ook de verdediging achterin was hard aan het werk waardoor de tegenstander het moeilijk had om kansen te creëren. Giovanni zorgde in de eerste helft al vrij snel voor de 1-0. Dat gaf natuurlijk moed! Even later wist Justin ons heel knap te redden van een tegendoelpunt.

pechvogel Teun

Waar in de eerste helft het niveau tussen beide partijen gelijk op ging, waren we in de tweede helft toch echt beduidend sterker. We zagen weer veel mooie aanvallen van eigenlijk iedereen. Het spel bestond uit mooie combinaties en veel 1-2tjes. Mooi om te zien hoor! Het leek allemaal vanzelf te  gaan maar dat is natuurlijk niet zo. Er werd gewerkt en gesjouwd en gerend. Nigel maakte de 2-0 met een mooie volley. Niet veel later werd het 3-0 door Giovanni, die de bal over de keeper wipte. Er volgden nog veel mooie acties op doel van onze jongens, te veel om op te noemen. Maar eerlijk is eerlijk, de tegenstander bleef ook strijden tot het laatst en hun kleine keeper was zeker dapper te noemen. Het bleef echter 3-0 en hiermee pakten we trots de 3 punten. Spelers, trainers en fans gingen allemaal vrolijk en voldaan naar huis! Heel goed gedaan jongens!

Door:Birgit Zeyen