Vandaag na een stilte van 4 weken dan eindelijk de tweede competitiewedstrijd van dit seizoen.

Op het programma stond een uitwedstrijd tegen SV Concordia uit Wehl.

Alle ingredienten waren aanwezig (niet al te vroeg,een complete selectie,en prachtig voetbalweer) om er een geslaagde voetbalochtend van te maken!

Dus wij vol goede moed naar het land van Grolsch en waar brommers kiekn een favoriete bezigheid van de inheemse bevolking is.

Om 10.45 uur precies was de aftrap in een heerlijk voorjaars zonnetje.

Het spel golfde wat op en neer zonder dat er voor beide teams wat serieuze kansen kwamen.Het was allemaal wat mat en de hele eerste helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af.

Voor het publiek oersaai om naar te kijken.

Veel meer dan dat we gingen rusten met een 0-0 stand viel er dan ook niet te melden.

Nadat de boys in de rust wat vermanend werden toegesproken door de Technische Staf hoopten we met z'n allen op een betere en wat fellere tweede helft.

Echter zo dacht de tegenstander er waarschijnlijk ook over want al in de tweede minuut na de rust scoorden zij de 1-0 na een misverstand van Levi.

Dit doelpunt was een keerpunt in de wedstrijd voor de Achterhoekers, want vanaf dat moment werd de druk op onze achterhoede en onze doelman alleen maar groter.

Maar Justin wist telkens met soms fabelhafte reddingen erger te voorkomen.

Terwijl onze jongens met alle goede bedoelingen ten spijt er weinig tot niets van bakten.

Opbouwend van achteruit werd er zelden tot nooit een aanvaller bereikt, en middels de doeltrappen kwamen we ook al niet veel verder dan het middenveld.

Op een enkele hoekschop na had Concordia geen kind aan ons.

Nee het was duidelijk niet de dag van onze boys het leek wel of de voorjaarsmoeheid al had toegeslagen!

En tien minuten voor het einde werd ons belabberde spel nogmaals afgestraft door de tweede tegentreffer. 2-0

En het was nogmaals de verdienste van onze doelman Justin dat er geen grotere score op het bord verscheen.

Man of the match Justin Smeets

Dit was helaas een totaal onnodige nederlaag tegen een tegenstander die echt niet veel beter was dan wij.

Laten we deze wedstrijd maar heel snel vergeten en ons richten op de volgende wedstrijd volgende week thuis tegen VVO.

Hopelijk staan dan onze boys weer met opgestroopte mouwen op het veld!

Door:Erick Verhoeven