De meiden E gaan d'r voor - V.V. De Bataven

De meiden E gaan d'r voor

DVC '26 ME2

1 - 6

Bataven MO11-1

26'
...
...
29'
30'
...
36'
...
40'
...
43'
...
45'
...

Competitie

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 2e klasse 16

Datum

28 maart 2015 10:15

Accommodatie

Onbekend

Bataven ME1 tegen DVC '26 ME2 Bataven ME1

 

Om 9.00 verzamelende we ons bij de Bataven, om vanuit daar met een lekker gevoel richting Didam te gaan want daar hadden we immers begin van het seizoen dik van gewonnen. 

Aangekomen in Didam werden de meiden klaar gestoomd door trainers Harm en Angelique met een warming up. 

10.15 de wedstrijd begint met een mooie actie van Suus. Na een snelle start werd de bal veroverd door de tegenpartij deze wisten helemaal aan de andere kant bij het doel van Lotte te komen, alleen was Tess daar om de bal nog voor Lotte weg te schoppen. Het overspel tussen Anouk en Suus leidde bijna tot een doelpunt. De keeper wist hem te vangen. Na een snelle uittrap die in de voeten van Nina viel kon ze een mooi stukje lopen met de bal over het middenveld, dat goed staande werd gehouden door Kyra en Anouk. De bal werd door Tess in de benen van een tegenstander geworpen en deze zette de aanval in op weg naar Lotte, die zij met vangbal blokkeerde. Met een goede uittrap werd de bal mooi breed gelegd door Suus, Tess en Nina, alleen mislukte deze actie doordat de bal naast het doel in de handen van de toch wel sterke keeper viel. Nadat de bal weer in het veld was, liep Sjan met haar meisje mee en veroverde de bal en kon deze wegschoppen naar DeeDee waarnaar zij hem weer naar Suus schoot en zij daaruit een mooi schot maakte, helaas ving de keeper hem met haar benen. De tegenpartij krijgt een corner, deze werd gelijk weggeschopt door de goede verdediging van Sjan en Ellen. Hierdoor kwam de bal vrij en daaruit kwam een mooie actie tussen DeeDee en Suus die weer bijna leidde tot een doelpunt. Nu staat Suus oog in oog met de keeper maar helaas hielt ze het schot tegen met haar vuisten. 

De eerste helft hebben de meiden zich goed staande gehouden. 

Ruststand 0-0. 

 

De tweede helft begint sterk. De meiden willen doelpunten dat is te merken aan hun spel. Goed doorlopen veel overspelen en goed samen werken. Dit blijkt ook na 10 minuten gespeeld te hebben te werken, DeeDee scoort door een goede voorzet van Ellen de 1-0!! Ook Nina probeert dit met een goede aanloop en mooi schot, de bal eindigt in de handen van de keeper. Nadat ook Tess het goed probeert komt DeeDee aan de bal en maakt de 2-0!! Na een goede verdedigende trap van Sjan kan DeeDee de bal mooi binnen houden en daarna iedereen met een grote bocht af snijden, als ze hem naar Iris wilt schieten komt hij voor de voeten van een tegenstander terecht en die loopt er mee naar het doel en schiet hem erin, Suus probeerdehem nog tegen te houden met haar langste vingertop maar dat was toch net iets te kort. 2-1. 

Maar de meiden van de Bataven laten hun niet kennen, na een mooie voorzet van Kyra kan DeeDee doorlopen en haar Hattrick maken,3-1!! 

De tegenstanders maken geen schijn van kans meer want de verdediging, SjanKyra en Ellen houden alles ver voor het doel in de gaten en laten niemand door. Ook op het middenveld staat het als een huis, Iris, Anouk en Nina staan hun mannetje. Iris komt aan de bal maakt een mooi schot op doel, jammer hij ging naast, wel goed geprobeerd. Vlak daarna kwam DeeDeeweer aan de bal en de schoot de 4-1 hoog over de keeper binnen. Na een ijzer sterk duel tussen Iris en haar meisje komt Iris weer met een mooi schot op doel. Weer goed geprobeerd maar eindigt tegen een tegenstander aan. DeeDee gaat nog 1 keer op weg naar het doel door een bal die ze in haar voeten kreeg na een duel tussen Iris en Nina met de tegenpartij, en ja hoor ook deze schiet ze mooi via de hoek binnen, haar tweede Hattrick van deze zaterdag 

6-1!! Dit is dan ook een mooie eindstand.

 

Verdiend gewonnen na een goed spel tussen de meiden en natuurlijk door het goede support van de ouders en trainers langs de lijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!