Meisjes D-pupillen zaterdag, MD1, 1e klasse 1

7 maart 2015 11:30

Door Janine & Maureen

Vandaag 07 maart 2015 om 9.30 verzamelen/vertrekken naar Lichtenvoorde, we spelen uit tegen Longa '30.

Marco speelt deze wedstrijd met 4 - 4 - 2. In de 1se helft staat Isa in ons doel. In de wissel zitten Maureen, Maud en Robin. Iets over 11.30 is de aftrap. Longa start gelijk fel, na enkele seconden het schot op ons doel en gaat gelukkig over. Merle en Anne breken uit. Merle geeft voor naar Anne, de keeper van Longa onderschept maar net.

Longa speelt goed en is veel op onze helft, we krijgen de bal niet weggespeeld. Wij spelen tegen de wind in en die is best krachtig. 2de actie voor Longa, net naast. Ze blijven druk zetten en helaas de volgende actie gaat er in. 1 - 0 we zijn 10 minuten onderweg. Merle krijgt een mooie actie, een schot op het doel, helaas de keeper staat in de weg. Longa blijft fel en wij hebben het er moeilijk mee. Anne en Merle hebben een goed samen spel maar kunnen het niet afmaken. Longa zit er net tussen. Iza wordt gewisseld met Maureen. Wij zijn onderling even aan het wisselen van positie en Longa ziet een kans. 2 - 0. Nienke krijgt een blessure en wordt gewisseld met Robin. Longa komt weer op doel af maar Tess staat precies goed en onderschept de bal. Vrije trap, beide partijen schieten in het wild de bal gelukkig weg. Wederom een blessure aan onze kant. Tess eruit en Iza komt erin. Wij krijgen weer wat grip op de wedstrijd. Maureen geeft voor aan Anne, helaas keeper bal. Ingooi Bataven Anouk neemt mooi aan, maar wordt onderuit gehaald. Even later wordt ze gewisseld met Maud. Uittrap Bataven, Keeper bal. Mooi samenspel tussen de Bataven meiden, helaas blijven ze op het middenveld hangen. Longa mag ingooien, breken uit 4 - 0 is een feit.

Rust

12.30 uur de 2de helft begint, Nienke is fel en komt gelijk voor het doel, helaas recht in de handen van de keeper. Donna krijgt het druk, maar weet de ballen goed te onderscheppen. Tess staat bij ons in het doel en pakt de een naar de ander eruit. Wij hebben ons goed herpakt en hebben deze helft de touwtjes in handen. Goed samenspel en druk vanuit Bataven. Wij krijgen aardig wat kansen, maar kunnen deze kansen helaas niet goed benutten. Wissel tussen Liselot en Anouk. Kans voor ons "te zacht". Longa breekt uit en schiet net langs. Ze blijven toch gevaarlijk die Lichtenvoorders. Anouk komt in vorm, schiet naar Anne, Anne draait en wordt flink onderuit gehaald. Moet gewisseld worden. Maud komt erin. Bataven is beter maar kan de bal er gewoon weg niet in krijgen. Weer wissel Ilse met Robin. Bataven heeft deze wedstrijd veel kleine blessures. Longa krijgt een kans, recht op onze keeper af. Onhoudbaar voor Tess. 5 - 0. Eind signaal door scheidsrechter.

2de helft goed gevochten en gespeeld meiden, helaas niet kunnen scoren.