Robin Meijer (corner)

C-junioren zaterdag, C4, 4e klasse 07

28 februari 2015 12:30

Rein Hoenolt

De wedstrijd begon en de Bataven ging er lekker tegenaan. We kregen al snel veel tegenstand. De Bataven moest daarom zeer verdedigend spelen. Union creëerde een hoop kansen. Nick wist gelukkig veel tegen te houden door goed te keepen, maar toch scoorde Union de 0-1. Na de tegengoal moest de Bataven nog meer op hun eigen helft spelen en had hulp van de lat. Bas was fanatiek aan het verdedigen, maar maakte een overtreding in het strafschopgebied. En dus een penalty. Union scoorde hieruit de 0-2. De Bataven kreeg in de rust tips van de coaches en gingen weer met volle moed de tweede helft in. De Bataven bleef doorknokken en begonnen kansen te creëen. Robin scoorde snel de 1-2. Dit kon nog eens een spannende wedstrijd worden! Union werd sterk teruggedrongen en kregen nog nauwelijks kansen. De volgende goal voor de Bataven viel echter niet. In de laatste minuut van de wedstrijd werd het toch nog 1-3. Het was een leuke wedstrijd. Zeker de tweede helft. De Bataven heeft gevochten als leeuwen. Jammer dat de gelijkmaker niet meer viel.