Assist: Koen Berns

C-junioren zaterdag, C4, 4e klasse 07

14 maart 2015 10:30

Jan Hermsen

In het begin komt VVLK met een actie naar voren en krijgen een corner, een grote kans alleen Nick houd hem goed tegen. VVLK blijft aanvallen, maar gelukkig komt er niks uit. De rest van de eerste helft is niet heel bijzonder. (rust) Kort na de rust komt gor met een mooie actie en scoort!!! Het is nu 1-0. De volgend 20 minuten gebeurt er niet veel, maar we zijn duidelijk beter aan het spelen. Veel meer aanvallen. In de laats 5 minuten heeft Quinten nog bijna gescoord. Alleen jammer genoeg heeft de keeper hem.

Kris Zegswaart

man of the match: Gor Lor, in zijn afscheidswedstrijd scoorde hij het winnende doelpunt! Bedankt voor alles Gor!