1 maart 2015 10:00

Scheidsrechter

Topaloglu, H.

Opstelling Bataven 4 (zon)

Vandaag (1 maart) werd er in Doetinchem gespeeld tegen VIOD 4. Een lastige uitwedstrijd tegen de nummer 3 in de competitie. De eerste helft ging dan ook redelijk gelijk op, maar dit kwam deels door het windvoordeel voor VIOD. Toch kwam de Bataven op voorsprong door een doelpunt van Jordan (onthoud deze naam), maar was het VIOD dat nog voor rust langszij wist te komen en er met een 1-1 stand de rust werd in gegaan.

De 2e helft was duidelijk voor de Bataven en waren de oranjemannen (nu zelf met de wind in de rug) eigenlijk heer en meester op het veld. Een kleine 10 minuten na rust was het nogmaals Jordan die de Bataven weer op een 1-2 voorsprong bracht. De 1-3 werd gemaakt door... Jordan en de 1-4 kwam op naam van, ja hoor daar is ie weer..., Jordan.

Een geflatteerde uitslag (naar verluidt)..., in die zin dat het net zo goed 1-8 had kunnen zijn, want er werden nog enkele 100% kansen om zeep geworden. In ieder geval een goede start na de winterstop en een voorlopig aardige versteviging van de koppositie.

Opstelling: Jürgen Schaars, Danny Peters, Geoffrey Wiltink, Bryan Schmidt, Kevin Opgenoort, Raimond Nuijen (45' Rob Hendriks), Erik Wegh (45' Gwen Peters), Luuk Besselink, Kevin Kersten (75' Tom Elbers), Jordan van Merm, Rick van Merm.

Doelpuntenmakers: Jordan van Merm 0-1 (22'), VIOD 1-1 (31'), Jordan van Merm 1-2 (53'), 1-3 (71') en 1-4 (84').