Bezorgd Bataven C2 kampioen Hatert C1 eerste nederlaagBezorgd C2 kampioen Hatert eerste nederlaag? Om half 11 begint de wedstrijd. In de wissel beginnen Wessel, Timo, Daan en Niels. Hatert heeft aftrap. Na een paar minuten hebben we al onze eerste doelpog

Bataven JO15-2

2 - 2

Hatert C1

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse 07

25 april 2015 10:30

Bezorgd C2 kampioen Hatert eerste nederlaag?

Om half 11 begint de wedstrijd. In de wissel beginnen Wessel, Timo, Daan en Niels. Hatert heeft aftrap.

Na een paar minuten hebben we al onze eerste doelpoging, maar de bal gaat recht op de keeper. Even later geeft Jur een bal voor, maar deze is echter te hoog, waardoor Zelalem er net niet bij kan. Bal wordt door de keeper van Hatert snel naar voren geschoten, maar onze achterhoede lost dit goed op. Gevaar weg.

We blijven druk zetten, waardoor er wat kleine kansjes ontstaan, maar echter geen echte doelpogingen.

In de 8ste minuut breekt Hatert uit. Gelukkig maakt de speler nog een actie, waardoor de snelheid uit het spel is, onze verdedigers weer terug, en hij niet tot goed schot komt en de bal voor Gido is.

Dan vrije trap Hatert, maar niks aan de hand.

Nu wij weer in de aanval, maar bal wordt onderschept en Hatert gaat ervandoor. Onze verdediging staat even niet goed in positie, en de bal komt bij een vrije speler. Hij schiet en gaat erin. 0-1.

Kom jongens, nu wij.

We spelen op de helft van Hatert. Aantal doelkansen voor Jari, Jur en Tygo, ook nog een corner, maar het is het allemaal net niet!

Er wordt gewisseld, Wessel komt voor Sander (15e min). Hatert krijgt een vrije trap omdat Wessel (hij is weer terug na blessure) “iets” te hard inkomt. Deze bal is gaat over de muur, maar makkie voor Gido.

In de 25e minuut gooit Bram de bal naar Tygo, hij draait goed bij zijn tegenstander weg, en geeft pass op Jari. Deze neemt de bal goed aan, kijkt, blijft cool, schiet en?... ja, het is een goal  1-1.

Hatert wil voor rust nog de voorsprong, zo lijkt het, maar gelukkig staat Stijn achterin, die veel ballen wegwerkt en Hatert geen kans geeft. Zo gaan we rusten met 1-1.

De 2de helft keept Niels.

Daan, Timo en Bram beginnen in de wissel.

Wij trappen af, maar Hatert heeft de bal snel verovert. Binnen 1 minuut krijgen ze een vrije trap, de bal gaat hoog richting doel, maar Niels vangt de bal. Goed begin voor Niels. We gaan op de counter, wat eindigt in een corner. De bal raakt in de kluts, wie schiet??.. kom jongens…, helaas Hatert werkt de bal weg. We spelen gemotiveerd en de wil om te winnen is er, dus blijven we aanvallen. Teun krijgt een mooie kans, maar vergeet een hoek uit te zoeken, jammer.

Even later komt de bal hoog over het middenveld bij Joffrey, hij schiet de bal met een boog terug. De bal komt bij Jur, die draait zijn lichaam, schiet half uit de draai een harde en wat hogere bal richting doel….en? Eerst wat verbaasd, maar dan komt het door, hij zit!!

Yes, 2-1. (het is dan 2 minuten voor half 12, toch? Papa Stijn).

Aantal minuten later kans op 3-1, Jur schiet bal op Jari, die neemt aan, en gaat alleen op de keeper af, maar keeper komt uit en drijft Jari naar de zijlijn. In het duel om de bal speelt de keeper zowel de bal als Jari over de zijlijn. Ingooi voor ons.

Dan komt Daan voor Joffrey.

Spel speelt zich even af op middenveld. Maar dan schiet speler van Hatert bal over onze verdediging. Vrije man gaat recht op Niels af, maar (gelukkig voor ons) was er al gefloten voor buitenspel.

Paar minuten later vrije trap voor Hatert. Deze wordt zeer mooi genomen, rechtstreeks op doel en gaat erin. 2-2.

Timo komt voor Sem. We blijven het proberen. 10 minuten voor tijd krijgt een speler van Hatert geel. Commentaar op/tegen scheidsrechter. Hatert in de aanval, Niels is gepasseerd, maar gelukkig staat Teun op de doellijn en schiet de bal beheerst weg.

We gaan voor de overwinning. Opdracht van Dirk?! Kansen krijgen we nog wel. Via Jari, Daan die hard uithaalt maar net naast, Jur en Tygo. Dan vlak voor tijd gaat Bram op keeper af, wordt hij onderuit gehaald? Penalty? Nee, zegt de scheidsrechter. Nog 1 corner, spannend, gaat deze erin? Nee. En dan is het afgelopen.

Er staat 2-2 op het scorebord.

Prima wedstrijd jongens. Helaas niet de eerste nederlaag voor Hatert, maar jullie hebben er alles aan gedaan. Mooie wedstrijd ook voor het publiek.