D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 06

22 november 2014 13:00

Zaterdag 22 november, de uitwedstrijd tegen Bemmel D2

Door: Timo Geurtjens

Met drie volgepakte auto’s gingen we naar bemmel. Na een goede warming-up kwamen veel mensen ons aanmoedigen.Zou dit komen door het goede weer? Helaas moeten we Daan deze wedstrijd missen. Toch zien we hem in de tweede helft terug.

Bemmel ging fel de wedstrijd in na een aantal minuten was er al een overtreding. Na twee mislukte doeltrappen van Bemmel scoorde Timo de 0-1.Bemmel probeert weer druk te zetten maar Sander stopt de aanvallen. Ondertussen lopen Loek en Boris warm.

De Bataven zet druk bij Bemmel, door goed samenspel op het middenveld met Rens, Nigel en Zion scoort Ryan de 0-2 . Twan wisselt met Boris, helaas blijkt Loek geblesseerd en kan niet meer mee doen. Boris neemt de corner maar helaas loopt er niemand tegen aan. Kort daarna krijgt Zion een kans maar het lukt niet om te scoren.

Ook een vrije trap van Timo wordt door de keeper gehouden. Onze verdedigers Daan V, Dylan, Wes en Ivar deden goed hun best maar toch kwam er een doorbraak van Bemmel, door het slechte zandveld raakte Sander de bal niet waardoor het meisje van Bemmel voor open doel 2-1 scoort.

De Bataven krijgt veel aanvallen maar komt niet tot scoren. Er werden over en weer overtredingen gemaakt. Dan volgt er een mooie voorzet van Bemmel, ze koppen de bal erin 2-2. We hadden nog een mooie kans net voor de rust maar helaas schiet Dylan hem over.

Na de rust grote verrassing onze gewonde Daan K kwam de verdediging versterken. Daan K kwam in de plaats van Ivar.

Het was even inkomen maar we werden wakker geschud door een schot die net voor het doel langs ging. Na een sliding van Wes viel de speler van Bemmel op zijn hoofd. En ook Nigel werd geholpen door Dylan omdat hij geen lucht meer kreeg. Na een groot aantal kansen aan beide kanten staat het nog steeds 2-2.

Na een zware tackel op Twan moest hij geblesseerd van het veld af, waardoor hij een bezoekje aan de dokter bracht; gelukkig niks gebroken maar twee dagen met voet omhoog. In de laatste paar minuten kwam de tegengoal uit een corner. Dit is zuur, het had eigenlijk niet meer dan een gelijkspel mogen worden.