2e klasse 05

27 oktober 2018 10:15

Scheidsrechter

Arjan Walravens

Vandaag stond RKSV Driel JO15-1 op het programma. Voor de wedstrijd werd de groep erop gewezen dat het een lastige pot kon worden. De jongens begonnen met de warming-up en na de warming-up een foto voor de sponsor maken. Het begin van de wedstrijd begon redelijk met een paar kansjes. Tim kreeg de bal paste hem op Daaf kreeg hem terug en schoot hem net tegen de keeper. Daarna volgden er nog een paar kansjes maar helaas was de keeper goed aan het opletten. Ties nam op een gegeven moment een corner op Niek die berekend had dat hij hem met 90 Graden moest schieten maar daarna zij hij dat het toch 89 graden had moeten zijn want hij kwam op de lat en net niet over de lijn.  In de rust werden de jongens in de kleedkamer klaargemaakt voor de 2e helft . En ja de peptalk had geholpen eerst schoot Ties hem tegen de keeper maar Rohullah lette goed op en jaste hem in de goal 1-0 . En niet veel later werd de bal er door Ties met een soort halve omhaal ingeschoten 2-0 . daarna werd de bal voor gegeven en kopte Ties hem binnen maar werd hij onterecht afgekeurd wegens buitenspel. De pot eindigde in een mooie 2-0 overwinning.