Excelsior Zetten JO15-1 VS Bataven JO15-2

1 - 1

Bataven JO15-2

2e klasse 05

15 december 2018 11:00

Vandaag 15 december heeft Bataven JO15-2 een zware wedstrijd voor de boeg. Ze moeten tegen de koploper Excelsior Zetten. Zetten is al kampioen, maar ze willen graag ongeslagen kampioen worden. Maar om ongeslagen kampioen te worden moeten ze eerst nog van Bataven winnen. Bataven gaat vol goede moed het veld op en begint aan de warming-up. Ruben en Nout doen voor het eerst weer mee. Helaas valt Ruben af in de warming-up en kan niet meer mee doen met de wedstrijd. Na een goede warming-up beginnen deze elf aan de wedstrijd: Luca, Bram, Willem, Jord, Nout, Niek, Jort, Xavier, Daaf, Tim en Ties. Bataven begint goed aan de wedstrijd en creëert al snel een paar kansen. Na een tijdje worden Ties en Nout gewisseld voor Rohullah en Max. Bataven creëert nog een paar kansen en een mooie één op één met de keeper van Tim. Helaas worden al deze kansen gemist en slaat het noodlot toe. Excelsior krijgt een vrije trap en scoort via de spits. Bataven gaat met een 1-0 achterstand de rust in. In de rust worden er nog een paar wissels gedaan en de Bataven begint weer fris aan de tweede helft. Ze beginnen weer overheersend en creëren nog een paar kansen. Ze blijven druk zetten en er komt een mooie kans uit van Ties, een mooie één op één met de keeper. Een goed schot van Ties, maar de keeper van Zetten kwam goed uit en had een goede redding. Uit de redding kwam een corner en deze corner werd goed benut door Ties en eindelijk was daar de welverdiende goal voor de Bataven. Na de goal was het nog een leuke wedstrijd en een paar kansen over en weer. Maar er werd niet meer gescoord en de stand eindigde in 1-1.