3 - 3

Bataven JO15-2

2e klasse 05

10 november 2018 10:30

De jongens moesten vandaag uit tegen Orion jo 15-3. Met de warming up zagen ze al dat het kunstgras helemaal nat was. Een paar gleden al uit dus het veld was niet op de beste kwaliteit.

De basis was, Luca in de goal. in de verdediging Willem, Jord , bram en Max. Op het middenveld Niek, Xavier en Jort en in de aanval links voor Ruben rechts voor Rulalala en in de spits Tim.

Na de aftrap zaten we er meteen fel op. Halverwege in de eerste helft kwam Niek vanaf het midden. Hij gaf de bal op Tim. Niek loopt door en Tim geeft hem terug en goal van Niek 1-0. Aan het einde van de eerste helft maakt Ties een actie via rechts en scoort een goal 2-0. De jongens gingen met 2-0 de rust in.

Aan het begin van de tweede helft waren we al iets vermoeid geraakt. Nadat Orion een vrije trap kreeg werd die diep gegeven en kopt Orion hem in de verre hoek 2-1. Kort daarna geeft Max een lange bal vanaf achterin op Ties en hij scoort de 3-1.

De spanning was weer helemaal terug in de wedstrijd. In het midden van de tweede helft scoort Orion weer; 3-2. De jongens worden gespannen ze willen niet met een gelijk spel van het veld lopen. Rond het einde van de wedstrijd word een bal op iets te zacht Luca teruggespeeld. Een aanvaller van Orion tikt de bal net voor Luca weg en Luca raakt per ongeluk de aanvaller. De scheids fluit voor een penalty. Die schieten ze erin en de stand is 3-3. Kort daarna word er afgefloten en zijn we allemaal teleurgesteld met de uitslag.