2e klasse 05

17 november 2018 12:00

Scheidsrechter

Raimond Nuijen

Zaterdagmiddag 17 november stond HAVO voor JO15-2 op het progamma. Een leuke tegenstander met een aantal sterke spelers, maar ook wij wisten dat we een goede ploeg hadden. Uit de laatste 2 wedstrijden werd er maar 1 punt behaald, dus de boys moesten aan de bak.

We starten in de volgende opstelling: Luca; Max, Willem, Jord K, Bram; Ties, Niek, Ruben; Rohullah, Tim, Daaf. Xavier begon op de bank en Menno zou in de 2e helft aansluiten, vanwege blessures van Jort H en Nout.

We begonnen sterk en goed. Dat leverden zo zijn kansen op en Ties wist er al een te benutten en we stonden 1-0 voor. Daarna werd HAVO ook sterker en kreeg het ook een paar kansen waar gelukkig geen goal uitkwam. Het ging aan het einde gelijk op, maar het bleef tot rust op 1-0.

Na rust liep de Bataven over HAVO heen en deelde het een mokerslag uit. Het begon bij de aanleiding van de 2-0. Penalty voor Bataven en een gele kaart voor HAVO, wat ook een tijdstraf van 10 minuten voor die speler betekent. Tim staat achter de bal en schiet hem goed binnen in de rechteronderhoek. De keeper zat in de goede hoek, maar hij kon de 2-0 niet voorkomen. Weer wat later een actie van Tim die de keeper passeert en zo de 3-0 maakt. Uiteindelijk maakte Tim zijn hattrick met een beauty: Hard en strak schot door de winkelmand in de kruising. Zo zet hij Bataven op een 4-0 voorsprong. Later fluit de scheids af voor het einde. Mooie 4-0 winst. In de 1e helft ging het er gelijk op, de 2e helft was Bataven te machtig. Plek 2 op de ranglijst is verstevigd en we gaan vol moed door naar de volgende wedstrijd. Die is komende zaterdag, uit naar Heteren tegen SDOO JO15-1. Hopelijk spelen we dan net zo sterk als vandaag.