Bataven JO15-2

Groep 2 27

1 september 2018 12:15

De vakantie zit er weer op, kermis is achter de rug en de nieuwe schutterskoning is ook bekend.

Nu weer tijd om het luie zweet er uit te krijgen en aan conditie opbouw te werken voor de strijders van JO15-2.

De eerste wedstrijd stond op het programma, een beker wedstrijd tegen het altijd lastige Spero uit Elst.

Daar de nieuwbouw nog niet klaar is waren er uitdagingen met de kleedlokalen. Resultaat is het omkleden in de buitenlucht. Na een goede warming up en een bak koffie voor de meegekomen supporters begon de wedstrijd. Men kon goed zien dat beide ploegen aan het zoeken waren naar het spel. De eerste helft was spannend met voornamelijk de druk op de goal bij Spero. Helaas een helft zonder doelpunten.

Rust werd benut om de rust te behouden en vooral de druk nog verder op te voeren. Dat was goed te zien in de tweede helft. Al gauw was het 0-1 voor de Bataven. Her en der waren er wat kleine opstootjes wat de scheidsrechter misschien niet helemaal goed heeft beoordeeld. Het gaf de Bataven alleen maar meer strijd gevoel en hoppa 0-2. Even later door goed ingrijpen van Xavier en door tikken van Rohullah kon Daaf intikken. Echter werd afgewezen door……. ja…….geen idee. Toch werd het even later nog 0-3 en waren de eerste 3 punten binnen.

Een mooie wedstrijd met veel strijd, trots op de boys. Kan niet wachten op de volgende wedstrijd!