MO13-1 staan onder spanning voor het naderende kampioenschap

0 - 7

Bataven MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 11

6 mei 2017 11:00

Op naar Pannerden. We hebben er zin in want het kampioenschap komt steeds dichterbij. Ook hebben we geluk want het weer zit mee. Om 11 uur begint de wedstrijd. En de dames gaan al gauw goed in de aanval, en al snel is het 0-1. Het geeft veel vertrouwen. RKPSC heeft weinig kansen doordat de meiden steeds op hun helft spelen. Voor onze meiden zijn er veel kansen. Maar helaas, de goals willen nog niet echt vallen. Na 20 minuten wordt het toch al 0-2. Dan door een mooie kopbal wordt het 0-3. En dan is het rust. Na de rust gaan ze weer goed in de aanval. Na een aantal kansen hebben gehad, komt er toch een doelpunt. 0-4. Maar RKPSC wordt steeds beter en onze meiden raken vermoeid. Na een paar kansen van RKPSC krijgen onze meiden toch weer ruimte waardoor er weer een goal komt. 0-5. Op het laatst gaan ze weer wat beter voetballen en dan is het 0-6. Na een mooie corner komt er weer een doelpunt waardoor het nu 0-7 is. Dat is ook de uitslag. Meiden jullie hebben het weer goed gedaan. Op naar het kampioenschap!

Kom woensdag daarom allemaal onze meiden aanmoedigen! Om 19.00 uur spelen wij op het hoofdveld en hopelijk zijn we aan het einde kampioen.