Bataven JO13-2 verliest laatste uitwedstrijd van het seizoen

Tim Bekker (intikker)

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 2e klasse 09

13 mei 2017 11:30

Zaterdag 13 mei 2017.
Vandaag spelen de jongens de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Elsweide uit Arnhem. Todor kon er vandaag niet bij zijn. Goewan Wiecherink en Wim Milder waren vandaag de vlaggers (ieder een helft).

Er waren weinig ouders meegekomen deze keer. Met het mooie weer leek iedereen andere bezigheden te hebben. Naast de dug out stonden 3 stoeltjes, precies genoeg voor de toeschouwers van vandaag.

André spreekt het team nog even toe en maakt de opstelling. Jort en Rigo (hoofdpijn) beginnen in de wissel. De Bataven begint prima aan de wedstrijd. Het is nog even aftasten maar het spel begint steeds beter te lopen. Bataven is op dit moment de betere ploeg. Ze krijgen een hoekschop, die door Ruben strak genomen wordt. Willem W kopt, de keeper kan de bal niet vasthouden waardoor Tim de bal in tweede instantie kan binnen schieten. Een goed begin, 0-1 voor.

Er wordt door Elsweide een harde wedstrijd gespeeld. De scheidsrechter fluit nauwelijks voor de overtredingen. Onze jongens krijgen het zwaar te verduren. Ook André bijna… als hij  voor ‘zijn jongens’ in de bres springt. Bataven lijkt van slag, dat blijkt ook bij het hervatten van de wedstrijd want al gauw staat het 1-1 en 2-1.

In de rust zitten de jongens er gelaten bij. André probeert de jongens nog te motiveren. In het begin van de 2e helft lijkt dat even te lukken als Willem W. via een corner de bal prachtig in het doel kopt, 2-2. Maar jongens van Bataven JO132 zijn er met hun hoofden niet bij en zeker niet opgewassen tegen het harde spel van Elsweide. De ene na de andere speler raakt geblesseerd en uiteindelijk moeten Vin, Ties en Tim zelfs voortijdig de wedstrijd verlaten vanwege opgelopen blessures. De wedstrijd wordt verloren met 5-2.

Jongens, zet deze wedstrijd uit je hoofd! Er zijn nog 3 punten te halen in de laatste wedstrijd. Maak er woensdag nog een mooie wedstrijd van!