Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 11

11.15u verzamelen bij de Bataven, de meiden worden ingedeeld bij de rijdende ouders. Daar gaat ie dan. Of toch niet? De tas waar is de tas……de wastas, kwiet? Of toch nie?

Aankomst: schoenen vergeten 1 paar. Met de trainer de wissels doorspreken en de schoenmaat van de meiden het komt allemaal uit, gelukkig maar. Vanuit de kleedkamer in Beuningen komen onze meiden aangelopen met de eyeliner gestreept op de wangetjes. Ze hebben dikke pret.Dat maakt behoorlijk indruk; ze zien eruit als een eenheid. “Het voelt ook zo!”, roepen er een paar.

Hier loopt een winnend team.

Warm lopen op het Beuningse veld, nog een beetje gek doen met elkaar maar dan is het tijd, bidons en ballen worden ingeleverd. Spannend! Lijnrecht staan ze tegenover elkaar en dan de aftrap.

Aanvallend blijft het vanuit onze meiden. Ze blijven op het doel spelen en ja hoor: na 20 minuten is het raak, het eerste doelpunt 0-1. Nee het 2e doelpunt! Dat ging snel; 0-2. De meiden zijn door het dolle. Bataven heeft een vlagger. Na de rust effe die vlag aan een ander overdragen. Aanmoedigen is leuker.

Er volgt een rust na 0-2.

2e Helft. Een nieuwe opstelling hier en daar. Weer aanvallend: jullie  meiden zijn een hechte groep. Er wordt overgespeeld en  goed verdedigd. Iedereen vecht om die nul te behouden en er nog een paar te scoren. Aanvallen: ze lopen op de bal het wordt zo spannend! De Beuningse keeper verlaat het doel, de bal gaat rakelings voorbij het doel. Helaas.

En ja: na 30 minuten wordt er weer gescoord: 0-3. Pret onder die meiden. Snel weer verder: ja hoor, weer gescoord: 0-4. Blessure. Even nog wisselen zodat er wat beter naar de voet gekeken kan worden. Er wordt afgefloten. Iedereen klapt luid. Het was een goede wedstrijd!! Eindstand 0-4.