Lentekriebels bij Bataven JO13-2 RKHVV JO13-2

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 2e klasse 09

11 maart 2017 8:30

Scheidsrechter

Yannick Akse

Op Walburgen vandaag een prachtige lente dag. De zon schijnt al bij de start van de wedstrijd. Willem Milder is vandaag jarig. Hopelijk gaat hij vandaag naar huis met een mooi cadeau: 3 welverdiende  punten! Door het mooie weer zijn de toeschouwers vandaag vroeg uit de veren voor de match of the day, vandaag scoutloos.

De training van vrijdag was voor het team niet leuk. Daarom namen de trainers vandaag passende maatregelen. Winnen is een belangrijk doel, maar plezier en respect het belangrijkste!

De wedstrijd begint onwennig en wat onzeker. Voordat we het in de gaten hebben maakt RKHVV 2 prachtige doelpunten, onhoudbaar voor Yuen. Na de komst van Mark en Belinda beginnen onze jongens te voetballen. Samen, als team, wordt er goed gevoetbald. Het begint lekker te lopen. Het is voor de toeschouwers leuk om te zien dat iedereen zich goed inzet. Het goede spel wordt beloond met een mooi doelpunt van Rigo, mooi in de kruising geprikt, 1-2. Daarna volgt een mooi bekeken doelpunt van Daaf 2-2. Het is weer gelijk. Voor de pauze volgen de 3-2 van Rigo en 4-2 van Twan.  Met een goed gevoel gaan de toeschouwers aan de koffie.

Het goede spel van voor de rust wordt daarna voortgezet.  Na de rust maakt Rigo nog eens een Hatrick: eindstand 7-2!

Allemaal super gevoetbald vandaag. Het waren mooie combinaties, klasse jongens. Bataven 013-2 is een mooi team;  Yuen  onze goede keeper straalt rust uit, heeft goed inzicht en staat z’n mannetje, de verdediging staat als een huis, het middenveld is balvast en creatief en de spitsen zijn snel en geslepen.

Ga zo door dan komt het helemaal goed deze seizoenshelft!