Willem van Huet (intikker)
70'

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 1e klasse 23

21 oktober 2016 19:15

Lent, 21-10-2016 – De Bataven JO 15-1 heeft de vooruit gespeelde wedstrijd tegen DVOL ,die eigenlijk op 29 oktober gespeeld zou worden, met 4 – 1 gewonnen. In de eerste helft zag het daar nog niet naar uit. Op het natte, snelle kustgrasveld was DVOL feller. Onze jongens kregen geen grip op het veld en op de tegenstander. Dat leverde na een kwartier ook een 1-0 achterstand op. Uit een corner in de blessuretijd van de eerste helft wist Bas Woffensperger toch de stand nog gelijk te trekken. Na rust was de Bataven heer en meester en kwam DVOL er nagenoeg niet meer aan te pas. Alleen wilde de bal er heel lang niet in. Tieme, Cas R. Cas V. en Daan hadden de 2 - 1 op de schoen, maar het was elke keer net niet. Halverwege de tweede helft brak Cas Vermeulen eindelijk de ban. Hij soleerde door de Lentse verdediging. In eerste instantie redde de keeper nog, maar in de rebound kon hij de bal in het lege doel schieten: 2 – 1. Het bleef lang 2 - 1 en dus spannend. De laatste 5 minuten besliste de Bataven dan toch de wedstrijd. Eerst was het Daan, die binnen de zestien meter knap raak schoot. In de laatste minuut werd Yoël alleen voor de keeper gezet, die knap redding bracht. Willem was er als de kippen bij om de eindstand op het scorebord te schieten: 4 – 1.
Nu even lekker een weekje rust en dan wacht de thuiswedstrijd tegen SCE.