Onder 13 zaterdag, JO13-2, 2e klasse 05

5 november 2016 8:30

Freek Eekhof

Opstelling

Start wedstrijd, 1e minuut al een schot op goal van VDZ maar gaat voorbij. Dan een goede pas naar voren van Willem, maar jammer Ties staat buitenspel.

4e minuut:          gaat nog veel op en neer zonder echt gevaarlijke spelmomenten.

5e minuut:          mooie kans van Ties, alleen voor de keeper, jammer de keeper heeft hem.

Maar dan komt VDZ snel uit en een heel goede redding van Yuen, corner, maar ook deze redt Yuen.

10e minuut:        weer een kans voor VDZ, veel ongecontroleerd wegtrappen van de bal door de Bataven.

11e minuut:        weer een kans voor VDZ, maar ook nu staat Yuen zijn mannetje. Maar dan eindelijk een kans voor de Bataven, schot voorlangs het doel, jammer Rigo.

13e minuut:        weer een aanval van VDZ, maar ook nu is de redding aan Yuen.

14e minuut:        schotje van Twan op doel, jammer.

16e minuut:        eindelijk een goed schot op goal van Ties, maar de keeper van VDZ staat zijn mannetje

Dan meteen en weer zo’n snelle uitbraak van VDZ, nu redt Gijs door snel terug te spelen op Yuen.

20e minuut:        Corner voor VDZ, eerst red Yuen nog en daarna ruimt Sem de bal.

23e Minuut:        Ties schiet weer op goal, de keeper red en in de terugkaatsende bal zet Noud de voet tegen de bal, OOOO net over.

27e Minuut:        weer zo’n snelle uitbraak van VDZ, gelukkig stond deze speler buitenspel anders was het al 0-1 geweest, nu blijft het 0-0.

Het blijft een moeilijke wedstrijd voor de Bataven, ze komen niet in het spel. Maar gelukkig staat Yuen in de goal anders was het geen 0-0 meer geweest.

33e Minuut:         heeft Ties weer een goed schot op goal, maar wordt gekeerd, vanuit de kaats heeft Daaf nog een mooie kans, jammer, alleen corner.

Corner, mooie voorzet van Rigo en Ties neemt hem op de slof en JAAAAAAAAAAAAA.

1-0   voor de Bataven.

Pauze, gelukkig, het spel is nog niet goed, hopelijk in de tweede helft beter.

2e helft, VDZ komt weer gevaarlijk uit de startblokken, maar levert nog geen echt gevaar op.

7e Minuut:          mooi hakballetje van Twan, Daaf geeft een mooie voorzet en bijna Noud, jammer net niet.

Meteen komen de spelers van VDZ uit, en dan toch, 1-1, jammer.

Meteen vanuit de aftrap gaan de Bataven weer in de aanval. Via diverse spelers een schot van Riga op goal, net over.

10e Minuut:        Bataven blijven het moeilijk houden, corner voor VDZ, en en en en oho, een goal tegen. 1-2, jammer.

13e Minuut:        weer een keer een uitbraak van de Bataven, maar net niet, Rigo schiet net langs het doel.

14e Minuut:        VDZ heeft weer een schot op doel, en weer de redding van Yuen, corner, grote kans, gelukkig onder tegen de lat. Weer corner maar nu weet Yuen wel raad met de bal.

16e Minuut:        weer een uitbraak van VDZ, maar nu red Sem op de lijn.

17e Minuut:        vrije trap Bataven, in de rug lopen bij Daaf, dan een zeer slechte vrije trap. En daar komen de spelers van VDZ weer aan, nu redding van Willem en Gijs.

21e Minuut:        het blijft een slechte wedstrijd van de Bataven, maar de spanning blijft er in zitten.

23e Minuut:        het blijft op en neer golfen, dan wij en dan weer VDZ.

25e Minuut:        schot VDZ, in de buik van Willem, dan uitbraak van de Bataven. Jort schiet op goal maar VDZ red de bal.

27e Minuut:        en weer komen de spelers van VDZ, maar nu is het wel raak.

1-3.

Vanaf de vrije trap gaan de Bataven weer in de aanval, schot Noud, net naast en daarna weer net niet.

31e Minuut:        verre afstandsschot van VDZ, deze bal zeilt over Yuen heen, goal voor VDZ.

1-4.

Dan volgen er nog enkele kansen van Twan en Daaf, op de lat en dan weer keeper, jammer jongens niet opgeven.

35e Minuut:        corner van VDZ weggewerkt, vanuit het achterveld schiet weer een speler van VDZ op goal. Ooooooooooooooooo.

1-5.

Einduitslag: Bataven      1           -           VDZ           5.

Samenvatting verloren met 1-5 van VDZ, maar het was geen goede wedstrijd van ons, snel vergeten. Volgende week beter.