Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 12

Het is vroeg  07.15 uur verzamelen bij de Bataven.

We moeten vandaag naar VDZ Arnhem.

Om half 9 begint de wedstrijd.

De meiden hebben er zin in en hopen natuurlijk nu ook weer te winnen.

Het begin van de wedstrijd is goed ,de meiden gaan goed in de aanval en zijn niet van de goal weg te slaan.Er zijn al 2 kansen geweest ,maar de bal wil er niet in.Toch na 5 minuten scoren ze het eerste doelpunt,waarop na een paar minuten later alweer het tweede doelpunt wordt gescoord en daarop al gauw het derde doelpunt.Dus na 10 minuten staat het al 0-3.De meiden blijven ook steeds op hun helft ,de meiden van de tegenpartij krijgen geen kans om op hun helft te spelen. Dan wordt het al gauw weer 0-4, 0-5 en 0-6 en dat in de 20ste minuut.De meiden spelen ook erg goed samen en dat is mooi om te zien..Er worden ook mooie voorzetten gegeven waardoor het al gauw weer op 0-7,0-8 en 0-9 komt te staan.Het gaat wel erg snel allemaal en dan wordt er weer 0-10 gescoord,en dan is het rust.

Na de  rust blijven de meiden weer bij de goal,maar de tegenpartij wordt een beetje fanatieker, komen zelf af en toe op onze helft waardoor Romy het iets minder rustig krijgt, maar dat is voor een korte duur. De meiden gaan weer goed in de aanval. Dan wordt het via een corner al gauw weer 0-11 en daarop al gauw weer 0-12.Toch heeft de keepster van VDZ ook een aantal ballen eruit gehaald, want onze meiden hebben ook heel veel kansen gehad. Al gauw staan we op 0-13 en 0-14 en 0-15 komen er ook vlak  achteraan. Het wordt wel wat saaier ,weinig uitdaging en tegenstand van VDZ. In 6 minuten wordt er weer 0-16, 0-17 en 0-18 gescoord.Het 19de doelpunt laat ook niet al te lang op zich wachten.We hopen dat er ook nog een 20ste doelpunt komt ,maar helaas. De meiden hebben goed gespeeld en vooral ook goed samen gespeeld en dat is heel fijn om te zien.Zo de tweede wedstrijd zit in de pocket op naar de derde wedstrijd .TOP GEDAAN MEIDEN!