Wedstrijdverslag Bataven 2 - Robur et velocitas 2:

Mannen zondag, 2, 1e klasse A

2 oktober 2016 10:30

Hooijer, P.

Zondag 02-10

Door afwezigheid van de trainer Pascal werd interim trainer Kevin kersten voor deze wedstrijd aangesteld. De Bataven ging de wedstrijd met vertrouwen tegemoet door de goeie reeks die was neergezet, de laatste 2 wedstrijden werden gewonnen en het doel werd makkelijk gevonden. In het begin van de wedstrijd golfde het spel wat op en neer, Bataven had de eerste minuten moeite met lopende mensen van robur waardoor robur een paar keer gevaarlijk kon worden, dit resulteerde in een snelle 0-1 achterstand, we wisten dat we nog tijd genoeg hadden om dit recht te zetten, robur kon niet lang genieten van deze voorsprong. Een hard schot van Dwayne werd geblokt maar kwam voor de voeten van Berend, Berend wist er het verfijnde voetje tegen te krijgen en het stond weer gelijk. Robur liet de Bataven voetballen en er ontstond meer ruimte, Berend zorgde voor rust nog voor de 2-1 voorsprong. Na rust bleef de Bataven op zoek naar de 3-1. Robur had moeite om mee te gaan met het niveau en richte het vooral op het fysieke voetbal, de scheids liet te veel toe. De Bataven liet zich niet gek maken en bleef voetballen, Berend zorgde voor de belangrijke 3-1 voorsprong. Robur liet het achterin een beetje lopen waardoor wederom Berend voor de 4-1 en 5-1 zorgde. Het spel was gespeeld, de Bataven voetbalde het goed en rustig uit. Robur maakte nog 5-2 en dat werd de uitslag. Bataven 2 wint 3 wedstrijden op rij en vestigt zich bij de bovenste regionen. Volgende week gaan we uiteraard weer voor de 3 punten, dan speelt de Bataven om 14:00 bij leones in beneden leeuwen