Bataven dames 2 eindigen op de 2e plaats

Bataven VR2

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse 03

17 april 2016 11:00

Bataven dames 2 geven 2e plaats niet meer af…

Vandaag tegen de dames van DCS uit. En dat is bekend terrein want hier werden de dames vorig jaar kampioen in de A. DCS nu met een heel ander elftal aangevuld met vrouwen uit Babberich. De wedstrijd zelf ging aardig gelijk op. Toch waren het de Bataven dames die met 0-1 voor kwamen. De bal belandde voor de voeten van Pleun die goed meegelopen was. Eigenlijk hadden de Bataven dames al voor de rust meer doelpunten moeten scoren. Zo kwamen ze een paar keer alleen voor het doel maar de doelvrouw van DCS stond haar mannetje. DCS kwam op gelijke hoogte, maar Anne scoorde met een subtiel kopballetje de 1-2. Tevens de ruststand.

Ook na de tweede helft bleef het een wedstrijd, Anna scoorde het 3e en het 4e doelpunt. 10 Minuten voor tijd scoorde DCS de 2-4. Een verdiende overwinning voor de Bataven vrouwen. Een compliment voor alle speelsters, de meiden voorin die constant weg werden gestuurd, de meiden op het middenveld die veel gaatjes dicht hebben gelopen en de meiden achterin die de nodige keren onder druk kwamen te staan, maar zich goed staande hielden en niet te vergeten onze keepster die weer belangrijk was.

Volgende week geen wedstrijd en dan waarschijnlijk de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer 1, SDZZ. Zou een mooi eind zijn van het seizoen om te winnen van de nummer 1. En dit in het eerste jaar als senioren…..

De doelpuntenmakers: Anna (3) en Pleun