GVA VR2 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse 03

10 april 2016 11:45

Bataven dames 2 verliezen en winnen..

Vorige week speelden de dames uit tegen VDZ. De nummer 3 van de ranglijst. Een lastige tegenstander. Helaas moest er door  blessures/ziekte geimproviseerd worden waardoor niet iedereen op haar vaste plekje kon beginnen. Zelfs de hele verdediging was niet aanwezig. En dat was te merken. VDZ hield van begin af aan de ruimtes klein. Maar zoals vaker kregen de Bataven gaandeweg de 1e helft meer grip op de wedstrijd. Maar uit het niets kreeg VDZ een kans en kwam met 1-0 voor.  Toch werd het 1-1 door Kim O. VDZ bleef knokken en kwam op 2-1, door de zon en miscommunicatie kwam VDZ op  3-1. Kim O. kon nog de 3-2 maken maar meer zat er tegen de fysiek spelende vrouwen van VDZ niet in.

De verschillen in de poule zijn erg groot qua sterkte. Vandaag een geheel andere wedstrijd tegen de vrouwen van GVA, 3e van onderen op de ranglijst. De eerste wedstrijd tegen GVA werd met 8-0 gewonnen. En ook vandaag was het prijsschieten. Iedereen was weer aanwezig en zo kon iedereen haar eigen positie weer innemen. Het ene doelpunt na het andere doelpunt werd gemaakt. Zo stond het met de rust al 8-0. De Bataven vrouwen waren veel te sterk en troefden GVA uiteindelijk af met 18-1. Een compliment voor het team wat goed samen bleef spelen ondanks dat het verschil zo groot was. Dit geldt ook voor de vrouwen van GVA die het telkens bleven proberen en toch nog een doelpunten konden scoren. Extra leuk is om te vermelden dat Jessy, de hardwerkende vrouw rechtsachter ook haar doelpunt meepakte, evenals keeper Kim (vD) .

De doelpuntenmakers: Anna (4), Bjou (4), Kim O (2), Ashley (4), Nikki, Lynn, Kim (vD), Jessy