DIO '30 ME1

Meisjes E-pupillen zaterdag, ME1, 2e klasse 03

3 oktober 2015 8:30

Yannick Akse

Vele kansen in de vroege morgen brengt de stand na een kleine 10 min. op 1-0 van Nina. Na een paar mooie aanvallen leveren na enkele minuten de 2 en 3-0 op na een aftrap weet Anouk de bal tegen te houden te passen op Dee-Dee en zo creëren we de 4-0 na een wissel tussendoor heeft ook Anouk genoeg kracht om hem binnen te schieten een mooie 5-0 op de teller.. Door een mooie pass van Ellen op Nina hebben we kans maar helaas.... We gaan door!!! Wisselen en door... Billen knijpen is vandaag niet nodig.... Eeeeen rust!!! Een mooie opkomst van ouders!! Een top combinatie waardoor iris hem nog net aantikt en de 6-0 binnen tikt...! Na een afstandsschot van suus beland de bal op de goal helaas.... Door een pass van Ellen kan Dee-Dee doorlopen en score! Iris had het vrij koud in de goal.... Kira staat de 2e helft ook te springen....! Geklungel voor de goal levert helaas geen doelpunt op.. En dan komt de bal voor de voeten van Ellen en die weet geen raad om bij de goal te komen een mooie 8-0.. Van verre afstand krijgt Sjan de kans en ook zei mag hem opschrijven! Dan creëert Nina weer een kans en recht op de keeper door de rebound tikt ze hem er alsnog in!!! Door een mooie pass van suus schiet Nina hem binnen..!! 2 goals gemist dus de teller staat vandaag op 11!

Weer een mooie wedstrijd achter de rug.. Volgende week een weekendje rust! De eerst volgende wedstrijd wordt gespeeld bij De Bataven tegen SDOO om 08:30 uur!