Bataven VR2

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse 03

6 december 2015 11:00

Bataven vrouwen 2 winnen overtuigend…

CHRC 1 is de tegenstander in de 8e competitiewedstrijd. CHRC staat 10e in de stand en mocht geen probleem zijn voor de vrouwen. En dat was ook zo, van begin af aan domineerden onze vrouwen de wedstrijd en tikten, vooral in de 1e helft, er lustig op los. Gelukkig viel al gauw de 0-1 en konden de vrouwen vrij voetballen. Met de rust was het al 0-9.

Het ging te makkelijk met het gevolg dat de 2e helft niet geconcentreerd meer werd gespeeld en het spel steeds slordiger werd.  Nadat de vrouwen met 0-11 voorstonden kreeg CHRC een vrije trap die met behulp van de wind, mooi in de hoek viel. Uiteindelijk werd de eindstand 2-13. Een stand die gezien de kansen veel hoger had moeten uitvallen.

Volgende week de laatste belangrijke uitwedstrijd voor de winterstop tegen Veluwezoom.