DCS VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse 03

24 januari 2016 11:45

Bataven dames 2 pakken draad weer op …

Terwijl de meeste teams nog genieten van de winterslaap mochten de dames aantreden voor de inhaalwedstrijd tegen DCS.  Na de winterstop hadden de meiden pas een keer getraind. Toch pakten de meiden de draad weer op met waar ze mee waren geeindigd. De meiden kwamen de hele wedstrijd niet in gevaar. Prachtige afstandschoten  troffen doel. Met de rust stonden de meiden met 3-0 voor.  Ook de tweede helft hielden ze het heft in handen. Toch scoorde DCS door middel van een mooie vrije trap een doelpunt tegen. Het werd uiteindelijk 5-1. Hierdoor blijven de meiden op plaats 2.

Zondag spelen de meiden thuis tegen de meiden van CHRC om 11.45 uur.

De doelpuntenmakers: Ashley (2), Anna (1), Bjou (1) en Nikki (1)