Bataven VR2

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse 03

1 november 2015 12:15

Bataven vrouwen 2 blijven verrassen..

18 Oktober was de laatste wedstrijd van de meiden tegen de meiden van Loil. Deze wedstrijd werd met 5-1 gewonnen.  De wedstrijd op 25 oktober tegen de meiden van CHRC werd op verzoek afgelast omdat CHRC niet genoeg spelers op de been kon brengen.

Vandaag de spannende uitwedstrijd tegen de meiden uit Angeren. De meiden uit Angeren die het goed doen. Dit was pas de 4e wedstrijd van de Bataven meiden, terwijl dit voor Angeren al de 7e wedstrijd was.

Beide partijen waren in het begin goed aan elkaar gewaagd.  Angeren kwam er een paar keer goed uit maar door goed keeperswerk van Kim kon er niet worden gescoord. Toch viel de 0-1 voor de Bataven meiden. Bjou benutte een penalty. Dit deed Angeren ook 1-1. Met een prachtige lob door Bjou kwamen de meiden op een 1-2 voorsprong tevens ruststand.

In de tweede helft hadden de Bataven meiden de overhand en verzuimden ze het af te maken waardoor het toch spannend bleef.  10 Minuten voor het eind werd het toch 1-3 door Kim O.

Helaas moest Claudia de keepster van Angeren door een ongelukkige botsing geblesseerd het veld verlaten. Het zag er niet goed uit, we hopen dat de blessure  meevalt en wensen haar namens ons allen veel sterkte.

Volgende week de spannende thuiswedstrijd tegen de nummer 3 VDZ. VDZ heeft met 6 gespeelde wedstrijd net zoveel punten als de Bataven meiden na 4 wedstrijden.