RVW VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse 03

4 oktober 2015 11:45

Bataven dames 2 winnen 2e competitie wedstrijd…

Vorige week wonnen de dames de eerste competitiewedstrijd tegen Babberich. Vandaag thuis de wedstrijd tegen de dames van RVW. Een team dat het al twee jaar erg goed doet en vorig seizoen geen wedstrijd had verloren. De meiden wisten dat het een lastige wedstrijd ging worden. Vanaf het beginsignaal  namen de dames het hef in handen en hebben dit de hele wedstrijd niet meer losgelaten. Bij elk duel zaten de meiden er bovenop en zo gingen ze met 2-0 voorsprong de rust in. RVW heeft het twee seizoenen niet voor niets zo goed gedaan en met de rust werd er ook op gewezen om in de tweede helft gelijk weer het hef in handen te nemen en niet te verslappen. De 3-0 viel enRVW kreeg een penalty die werd benut 3-1. Weer pakten de meiden door en door het hoge tempo waren ze niet meer te stuiten en werd het uiteindelijk  7-1. Een hele mooie overwinning.

Een compliment voor het gehele team dat de hele wedstrijd zo hard heeft gewerkt!!

De doelpuntenmakers: Kim, Celine, Lynn, Anna (3) en Bjou