Bataven MC1 – ST: Victoria ‘25/SCD ’33 MC1

Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, 2e klasse 04

12 september 2015 12:00

Arjan Walravens

MC1 – ST: Victoria ‘25/SCD ’33 MC1 De eerste competitiewedstrijd gaat van start. Na lang wachten heeft iedereen er veel zin in.

We beginnen vandaag met Donna in de goal. De wissels zijn Maud, Liselot, Maureen en Bo. We beginnen goed met een kans van Merle, maar helaas geen doelpunt. Dan heeft ook de tegenstander een kans, de tegenstanders kunnen er wel een goal van maken: 0-1.

Iza neemt de uittrap vanaf de 5 meter, maar die komt in de voeten van de tegenstander. Gelukkig geen goal. Er zijn veel kansen voor beide teams. Anouk heeft een mooie kans, geen goal. Bataven heeft een vrije trap en Anouk neemt hem. Helaas is het harde shot van Anouk naast. De tegenstander speelt Donna uit en het is daardoor 0-2. De tegenstander heeft nog een kans maar gelukkig heeft Donna de bal gered. Dan heeft Dide een mooie kans maar helaas ook nu weer geen goal. Bataven heeft weer een vrije trap. Dit keer neemt Liselot hem, de tegenstander kopt de geschoten bal terug waardoor Liselot een mooi schietkans heeft maar ook deze bal kopt de tegenstander terug. Het is rust en de Bataven staat met 0-2 achter. In de tweede helft keept Donna nog steeds en zitten Liselot, Anne, Anouk en Chayen in de wissel. De tegenstander heeft meteen een kans maar Donna komt uit en heeft een mooie redding. De tegenstander heeft een mooie bal in de kruising waar Donna helaas niet bij kan komen: 0-3. De tegenstander is goed op dreef waardoor ze veel goals achter elkaar scoren.: 0-4. En 1 minuut later alweer 0-5. Nu heeft de tegenstander een keer een vrije trap. Ook hun kunnen deze niet scoren. Maar even later heeft de tegenstander weer een goede actie. En helaas scoren ze weer.: 0-6. Niet veel later 0-7. Maar nu heeft de Bataven weer een actie. Nienke speelt weer wat mensen uit en scoort! GOALLLLL!!!! 1-7! De tegenstander heeft na onze goal weer gelijk een goede actie maar Donna houdt de bal tegen. Daardoor heeft de tegenstander een corner maar ook deze heeft Donna gered! Dan gebeurt er iets in het strafschopgebied. Waardoor de tegenstander een penalty krijgt. Die penalty scoren ze.: 1-8. Dan heeft de tegenstander vlak erna een goeie actie wat leidt tot een corner die ze scoren.: 1-9. Dan gaat het eindsignaal. Eindstand: 1-9.