Mannen zondag, 2, 1e klasse A

6 maart 2016 10:30

Bloksma, P.J.

Opstelling Bataven 2 (zon)

Afgelopen zondag 6 maart heeft de Bataven 2 z`n eerste thuiswedstrijd met 1-2 verloren van DCS 2.

Een wedstrijd met twee gezichten!

Een eerste helft waarin de Bataven 2 niet thuis gaf en een goede tweede helft waarin de Bataven maar niet het verdiende tweede doelpunt wist te scoren.

Daar waar eerdere thuiswedstrijden stabiel en geconcentreerd werden gestart, leek het of een aantal spelers niet wilde voetballen. Futloos, ongeïnteresseerd, weinig tot geen initiatief, kortom slecht.

Er werd in de eerste helft twee keer gescoord door DCS, wat er ook zomaar 3 of 4 hadden kunnen zijn. Het was weer dat Sten Wissing wel zin had om te voetballen.

De tweede helft werd er verandert van speelstijl, wat veel meer controle en overwicht opleverde. DCS kon er nog maar moeilijk uitkomen en wij werden steeds gevaarlijker. Zelfs zo gevaarlijk dat we in de `55 minuut de verdiende 2-1 binnenschoten. Dit keer was het Ron Derksen die aan het einde stond van een goed lopende aanval. Echter bleef het bij dat ene doelpunt. Hij wilde maar niet vallen! Verliezen is nooit leuk, maar verliezen, waar bijna het complete team een helft lang niet toegeeft, is voor een begeleidingsteam moeilijk te accepteren.

De tweede helft gaf hoop, maar het moet wel een teken zijn geweest dat als er op eenzelfde manier een wedstrijd wordt aangevangen, er weinig tot geen punten meer gehaald gaan worden!

Volgende week wacht koploper Spero thuis. Daar zullen we weer moeten laten zien wat we echt kunnen en waar we als Bataven voor staan!

Opstelling: Sten Wissing, Raymon (`35 Fabian Bekker), Remco van Deelen, Gwen Peters, Dave Hooyman (`75 Dwayne van den Broek), Tim Wessels, Sjoerd, Jip Bosma, Max Ukusare, Ron Derksen (`60 Marc Meijer) en Sjors