Mannen zondag, 2, 1e klasse A

6 december 2015 10:30

Schenk, T.F.

Opstelling Bataven 2 (zon)

Afgelopen zondag heeft de Bataven 2 zichzelf te kort gedaan door geen doelpunten te scoren, waar Concordia Wehl dat wel twee keer deed.

De wedstrijd verliep, met name in de eerste helft, vlekkeloos voor de Bataven. Er werd vanuit een goede organisatie gespeeld en er werd daarbij maar 1 echte kans weg gegeven die Sten Wissing (terug van weggewees)t goed pareerde. Er werden dan wel alleen maar spaarzame kansen gecreëerd, het spel gaf zeker vertrouwen voor de 2e helft!

In de rust werden dan ook  niks anders dan complimenten uitgedeeld en werd er gehamerd op details.

Eenmaal in de 2e helft veranderde het spelbeeld niet heel veel. Wel miste we voorin (na de wissel in de rust van Jasper)wat aanvallende creativiteit! Dit zorgde ervoor dat de bal te snel weer terug kwam.

De kansen die Concordia kreeg, werden na een kwartier in de 2e helft gevaarlijker. Zelfs zo gevaarlijk dat daar ook een terechte goal uit kwam. Nadat er rond de middenlijn, op onze helft, een onnodige overtreding werd gemaakt (duwen bij een hoge bal), profiteerde C.W. van onoplettendheid en slechte communicatie in onze defensie. 1-0.

Hierna veranderde het spelbeeld niet heel erg veel. Wij bleven de bovenliggende partij, met een uitstekend spelende Koen van Gaal.

Echter konden we de gelijkmaker niet maken. C.W. speelde het wat slimmer uit en maakte zelfs de 2-0.

We gaven in de slotfase nog alles om een goal te maken, maar hij wilde er niet in!

Opstelling: Sten Wissing, Raymon, Coen, Koen van Gaal, Marc (´80 Jelle van Merm), Tim, Sjoerd (´60 Rens Rensen), Suroesh, Sjors, Jasper (´46 Max Ukusare)

Volgende week wacht ons de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie. De derby thuis tegen rkhvv. Een wedstrijd waarin we gaan laten zien dat we goed bezig zijn en waarin we de aansluiting met de subtop weer gaan krijgen. De wedstrijd zal worden gespeeld om 10.30 uur!