Scheidsrechter

Hoften, A.G. van

Opstelling Bataven 2 (zon)

Afgelopen zondag heeft de Bataven 2 met 5-1 verloren van Alverna in Wijchen

De Bataven voetbalde het eerste half uur erg sterk. Daarin werd zelfs beter gevoetbald dan de tegenstander. Echter hoort bij het winnen van wedstrijden, het scoren van doelpunten. Dat deed Alverna wel en wij niet. Door 3 persoonlijke fouten stonden we dan ook met de rust, met 3-0 achter.

Tijdens de rust werd dan ook ingegrepen. Tevens werd er van speelstijl veranderd. Dit zorgde voor iets meer controle op het middenveld. Ook na rust speelde we het de eerste 10 minuten beter dan de tegenstander. Dit leidde dan ook in de `55 minuut tot de 1-3. Na een goed opgezette aanval via de rechterkant van het veld, tussen Jasper en Sjors, scoorde Sjors in de korte hoek van de goal.

Daarna volgde een fase waarin wij door wilde drukken, maar waarin Alverna slimmer omging om met de kansen. Mede door twee handige aanvallers, scoorde Alverna zelfs nog 2 keer dik verdiend. Einduitslag 5-1.

We staan na de goede overwinning van vorige week, na deze uitslag, weer met ‘beide benen’ op de grond.

Volgende week spelen we alweer onze achtste uitwedstijd. We spelen dan uit tegen Dio`30 2 om 14.30 uur.