Mannen zondag, 2, 1e klasse A

18 oktober 2015 10:30

Brake, A.J. te

Opstelling Bataven 2 (zon)

De Bataven 2 heeft afgelopen zondag met 6-1 (lichtelijk geflatteerd) van koploper Spero verloren.

Tijdens de eerste helft was het éénrichtingsverkeer.  Spero speelde goed voetbal en kwam er regelmatig gevaarlijk doorheen. Dit resulteerde dan ook in goede mogelijkheden. Het was aan Mike Verhoeven (A jeugd keeper) dat het maar 2-0 was met de rust.

Na rust werd in eerste instantie op eenzelfde manier door gevoetbald. Wel werd er een keer gewisseld. Jorg Peters (wederom vanuit het 4e) speelde een eerste helft met ons mee en ging tijdens onze rust naar de Schuytgraaf, om daar weer de 2e helft te spelen met de Bataven 4. De invaller was Ron Derksen, die een aantal weken geleden aangegeven had te kiezen voor z`n studie. Wat volgde was een fase waarin wij beter grip kregen op het spel van Spero. Dit resulteerde zowaar in kansen voor ons. Steeds beter en meer voetbalden wij onder de druk van Spero uit en dat leverde regelmatig mogelijkheden op. In de `65 minuut werd dan ook de (op dat moment) verdiende 2-1 gescoord. Ditmaal was het Jordy van Moerkerk die het doel wist te vinden (ook Jordy heeft een aantal weken geleden te kennen gegeven, te kiezen voor z`n studie). Daar waar de 2-2 steeds meer in ‘de lucht’ hing, maakte Spero de beslissende 3-1. Er knakte zowel figuurlijk als letterlijk iets in ons team. Tim Wessels moest namelijk een kwartier voor tijd naar de kant gehaald worden met een blessure.

Het laatste gedeelte werd uitgespeeld met 10 man. Dat er daarna nog 3 doelpunten vielen voor de statistieken, deerde de Bataven 2  niet echt meer. De verloren wedstrijd was een feit.

De Bataven 2 bedankt Jorg Peters, Jordy van Moerkerk, Ron Derksen, Mike Verhoeven en Jip Bosma voor hun inzet en aanwezigheid!

Op naar volgende week, want volgende week spelen we om 10.30 uur voor de beker thuis tegen Bemmel 2.