Mannen zondag, 2, 1e klasse A

13 september 2015 10:30

Eekhout, G.C.E.M. van

Opstelling

Daar waar de Bataven 2 vorige week met 5-1 de` boot’ in ging, werd afgelopen zondag 13 september jl. Eerbeekse Boys 2 getrakteerd op een 9-1 nederlaag.

De wedstrijd was eigenlijk na 3 minuten geen echte wedstrijd meer. Al is het spelen tegen 10 man niet altijd even gemakkelijk.

De scheidsrechter paste de regel van een doorgebroken speler goed toe, waardoor Eerbeekse boys in een vroeg stadium met 10 man kwam te staan.

Wat volgde was een fase waarin wij op zoek gingen naar het openingsdoelpunt en de tegenstander moest anticiperen op het spelen met 10 man. Dit resulteerde in fase van veel mogelijkheden voor ons.

Na een aantal gemiste kansen viel het doelpunt na een goed opgezette aanval gelukkig wel. 1-0. Niet veel later stond het opeens 1-1. Door slechte communicatie in onze verdediging zorgde we eigenlijk zelf voor het tegendoelpunt.

Nadat we steeds meer doorkregen waar onze vrije man stond,scoorde we in de 1e helt nog de 2-1, 3-1 en 4-1.

De rust werd redelijk rustgevend ingegaan, maar dan moet je het de 2e helft altijd nog geconcentreerd af gaan maken.

Daar waar Eerbeekse boys in de eerste fase na rust geen doelpunt maakte, schoten wij de alles beslissende 5-1 binnen. Dat de stand vervolgens uitliep tot 9-1, was alleen belangrijk voor de statistieken!

Ons doel was bereikt;Winnen en het verlies van vorige week wegspelen.

Volgende week wacht het altijd lastige SDOUC 2 uit. Weer een nieuwe en leuke uitdaging!