Mannen zondag, 3, 3e klasse F

20 maart 2016 12:00

Meijnen, A.

Opstelling

Op zondag 20 maart trad het derde thuis aan tegen het tweede van BVC'12. De Bataven 3 had de drie punten hard nodig om weg te blijven van de onderste plaatsen. Na een moeizaam begin waarin BVC op een 0-1 voorsprong kwam, kreeg de Bataven de betere kansen. Uiteindelijk wist Luuk Rasing, na het betere kap- en draaiwerk, de gelijkmaker te scoren. Na rust werd BVC niet meer gevaarlijk. De Bataven wel, alleen stond het vizier van de spitsen niet altijd goed. Halverwege de tweede helft ging Niek Roording op het goede moment diep en passeerde de keeper (2-1). Bryan Schmidt maakte aan alle onzekerheid een eind en zorgde via een mooie vrije trap voor de 3-1 eindstand.