Mannen zondag, 3, 3e klasse F

29 november 2015 10:00

Meijer, A.H.M.

Opstelling Bataven 3 (zon)

De Bataven 3 heeft dure punten laten liggen op bezoek bij Angeren 2. Daar leek het zeker in de eerste helft geen moment op. Thijs Saat bracht de Gendtse ploeg al na een paar minuten op voorsprong. Na een geweldige aanname schoot hij de bal onberispelijk binnen. De Bataven gaf daarna geen kans meer weg, waardoor het rommelige spel zich vooral afspeelde rond de middenlijn. Toch kreeg de ploeg kort voor rust een gigantische dreun nadat een scrimmage uiteindelijk achter doelman Wissing in het doel belandde.

De tweede helft werd gedomineerd door fouten. Persoonlijke fouten, uiteraard. Maar ook de scheidsrechter deed een duit in het zakje. Vooral de 3-1 was discutabel. De Bataven stond klaar voor de ingooi, maar de arbiter wees plots de andere kant op en Angeren pakte het sinterklaascadeau dankbaar uit: 3-1. Toch gaf De Bataven zich niet verloren. Coen Gelsing schoot verwoestend hard de aansluitingstreffer binnen en de Gendtenaren roken bloed. Totdat er in de 88e minuut plots werd afgefloten. Teleurstelling en verbazing vochten om voorrang, maar duidelijk werd dat dit puntverlies niet nodig was geweest en dus als een verrassing kwam.