Mannen zondag, 3, 3e klasse F

11 oktober 2015 11:30

Gal, H.P.

Opstelling Bataven 3 (zon)

Het is De Bataven 3 niet gelukt om voor de derde keer op rij ongeslagen te blijven. Op bezoek bij WAVV ging de ploeg met 2-1 onderuit. Dat kwam vooral door een tumultueuze eerste helft. Daarin werd de Gendtse ploeg maar niet wakker. WAVV hoefde daar niet eens zijn beste spel tegenover te stellen. In de 23e minuut kwam de thuisploeg volledig verdiend op voorsprong: 1-0. De Bataven kwam maar niet in de wedstrijd en moest tot overmaat van ramp ook tien minuten voor rust met een man minder verder. Na een optstootje kregen Arjan van de Sant en zijn tegenstander allebei de rode kaart gepresenteerd. Een korte onderbreking volgde en daarna leek WAVV het duel te beslissen: 2-0.

Maar in de tweede helft toonde De Bataven een volledig ander gezicht. Het spel speelde zich vrijwel volledig af op de helft van WAVV en na een kwartier kopte Coen Gelsing de Gendtse ploeg terug in de wedstrijd. De gelijkmaker hing in de lucht. Toch duurde het tot de blessuretijd voordat de Wageningse doelman werd gepasseerd. Echter, de scheidsrechter zag iets wat de Gendtenaren niet zagen: buitenspel. De treffer van Dwayne van de Broek werd afgekeurd en een punt glipte uit de vingers van De Bataven 3.