Mannen zondag, 3, 3e klasse F

20 september 2015 11:45

Croonen, P.

Opstelling

De Bataven 3 heeft zich zondagmiddag niet beloond voor zijn eigen inzet. In het thuisduel met Orion, dat bijna een half uur later begon door het ontbreken van spelerspasjes van de bezoekende partij, kwam de ploeg in de eerste helft op een 0-2 achterstand. Maar de Gendtse formatie legde zich daar niet bij neer en knokte zich voor rust terug door een treffer van Niek Roording en Lex van Sommeren. Na een voortreffelijk schot van Roording en een scherpe vrije trap van Lex van Sommeren trok De Bataven de stand gelijk.

Door twee blessures aan Gendtse zijde ging De Bataven in het tweede gedeelte met trainer Wim Gelsing in het veld op jacht naar de drie punten. De kansen waren er zeker, onder meer voor Rick de Jong en Wim Gelsing zelf. Maar zo'n tien minuten voor tijd forceerde juist de bezoekende partij alsnog een overwinning. Dat de groep daarvan baalde, was volledig terecht. Maar ook een compliment dat het ook de andere kant op had kunnen vallen. De ploeg is klaar voor het volgende treffen, op bezoek bij Elistha 2.