2 weken geleden hebben we allemaal genoten van het sport gala, We zijn allemaal trots op de sportploeg van het jaar.

Vandaag stond er weer een lastige wedstrijd op het programma tegen Groessen e2.

Het doel was vandaag om de eerste punten te pakken na de winterstop.

Niet geheel  blessure vrij begonnen we aan de wedstrijd.

Groessen E2 maakte vanaf het begin een goede indruk, snelle aanvallen met mooie combinaties. Door beide partijen werd goed gestreden. Renaldo, onze aankoop tijdens de winterstop, doet goed zijn best. De eerste helft werd door Jord het doel goed bewaakt. Daaf was de eerste helft goed op dreef. Hij scoorde 2x! We hadden geluk, het lukte Groessen vaak net niet om de ballen af te ronden. De strijd ging gelijk op. Met 2-2 gingen we de rust in.

Met Rigo als vervanger voor Jord in de goal ging de wedstrijd na de rust verder.

Het prima spel  werd voortgezet, fel storen met een goede inzet. Het lukte Ties om met een mooi schot de bal en verdediger over de doellijn te krijgen, 3-2. Ties stond op scherp, gisteren was hij jarig, hij heeft al flink geoefend het cadeau van zijn verjaardag, een nieuwe x-box. De wedstrijd werd verdiend afgesloten door een prachtige treffer van Tim. Van afstand, vast onder de lat, onhoudbaar. Ongetwijfeld wordt dit het doelpunt van de maand.

De E2 is terug van weg geweest, op weg naar een mooie afsluiting van het seizoen!

De scheidsrechter van  vandaag heeft prima gefloten, een harstikke mooi initiatief van de Bataven om de oudere jeugdleden de wedstrijden te laten leiden.