Berry Peters

verslag volgt nog...

Vandaag op 21 maart 2015 hebben we thuis  gevoetbald tegen SVO ’68 en we hadden afgesproken

met elkaar dat we vandaag voor de winst gingen spelen.

We gingen goed van start en hadden in de 4e minuut al een goede kans door een mooie actie

van Quinten en Todor echter de bal ging helaas naast het doel.  Even later had Todor weer een

goeie doelpoging ,vanuit de corner die we hadden, echter de keeper van SVO’68 pakte de bal goed.

In de 10e minuut was het wel raak door een mooie actie van Quinten en hij hield zijn hoofd koel en

schoot de 1-0 binnen na een assist van Floris die goed speelde. Er waren nog leuke acties van Robin

en Rik echter er vielen geen doelpunten meer in de eerste helft.

SVO’68 kwam na de rust terug in de wedstrijd door de 1-1 binnen te schieten doordat we even

niet goed in de wedstrijd zaten.

Later gingen we weer goed van start en Bas scoorde de 2-1 na een assist van Quinten.

Maar even later maakte Quinten de 3-1 na een assist van Todor

en hiermee was de wedstrijd gelopen en hielden we de punten mooi in Gendt.

Man of the match: Quinten Rozenboom, scoorde 2 doelpunten en legde een keer af voor een doelpunt, hiermee staat hij in een klap boven aan de topscorers lijst!