Mannen zondag, 4, 4e klasse 06

22 februari 2015 11:45

Opstelling

Door: Nr.5 / 01-03-2015

In een tumultueus duel wist de Bataven vorige week op eigen veld MASV met 3-1 te verslaan. De Bataven kreeg in het eerste kwartier een paar goede mogelijkheden, maar deze werden niet benut. Een overtreding van Pieter (met geel bestraft) op de spits van MASV leidde tot een klein opstootje en maakt de sfeer wat grimmiger. Maar de Bataven hield net als bij de uitwedstrijd eerder dit seizoen het hoofd erbij en liet zich niet al te veel provoceren. Er werd niet meer gescoord en bij rust was de stand nog steeds 0-0.

In de 2e helft wist Kevin (K.) met een mooie pass Gwen vrij voor de keeper te zetten en deze opende koelbloedig de score. Het lukte de Bataven niet om de score uit te bouwen en in een moment van onoplettendheid kwam de bal met een gelukje voor de voeten van de spits van MASV die van dichtbij de gelijkmaker binnentikte, 1-1 dus. De Bataven ging weer in de aanval en na een scrimmage voor het doel van MASV werd de bal door een veldspeler met de hand gestopt en bestraft met een penalty. Dit leidde tot een woede aanval bij een van spelers van MASV die vervolgens de scheidsrechter omver liep en met een rode kaart het veld kon verlaten. Nadat de rust weer enigszins was wedergekeerd werd de penalty door Jordan benut en stond de Bataven op een 2-1 voorsprong. Even later kreeg MASV nog een gele kaart, dus 10 minuten straf, waardoor de Bataven met 11 tegen 9 makkelijk uit kon lopen naar 3-1 door een doelpunt van Rick wat tevens de eindstand bleef.

Opstelling: Jürgen Schaars, Rob Hendriks, Pieter Wegh, Bryan Schmidt (45' Raimond Nuijen), Kevin Opgenoort (45' Rick van Merm), Danny Peters (45' Luuk Besselink), Erik Wegh, Gwen Peters, Geoffrey Wiltink, Jorg Peters (44' Kevin Kersten), Jordan van Merm.

Doelpuntenmakers: Gwen Peters 1-0 (54'), MASV 1-1 (74'), Jordan van Merm 2-1 (79'), Rick van Merm 3-1 (83').