BATAVEN 4 WINT MET 6-0 VAN VELUWEZOOM 2.

7 december 2014 9:30

Opstelling

De Bataven neemt sportieve revanche op Veluwezoom èn houdt voor het eerst de nul.

Door: Nr.5 / 07-12-2014

In de eerste wedstrijd van het seizoen verspeelde de Bataven tegen Veluwezoom een 2-0 voorsprong en moest uiteindelijk genoegen nemen met een gelijk spel. Afgelopen zondag was er dus de mogelijkheid om dat recht te zetten. Hoewel de Bataven de eerste helft maar één keer tot scoren kwam door een doelpunt van Jordan. Werd er direct nadat het eerste fluitsignaal van de tweede helft had geklonken korte metten gemaakt met Veluwezoom. In de 3e, 4e en 5e minuut na rust waren het achtereenvolgens Jordan (volley), Jorg (kopbal) en Luuk (geplaatst schot) die de score van 1-0 in een mum van tijd uitbouwden naar 4-0 en daarmee was de wedstrijd dan ook direct beslist.
Luuk wist ook nog de 5-0 voor zijn rekening te nemen en de wedstrijd werd in stijl afgesloten door Jorg die er met een pegel via onderkant lat nog 6-0 van maakte.

Komend weekend wacht ons een mooie krachtmeting met de nummer 2 van de competitie in en tegen Westervoort.

Opstelling: Jürgen Schaars, Rob Hendriks, Pieter Wegh (45' Danny Peters), Geoffrey Wiltink, Kevin Opgenoort (55' Pieter Wegh), Tom Elbers, Gwen Peters, Luuk Besselink, Kevin Kersten (45' Raimond Nuijen), Jorg Peters, Jordan van Merm (75' Dave Vermeulen).

Doelpuntenmakers: Jordan van Merm 1-0 (6') en 2-0 (48'), Jorg Peters 3-0 (49'), Luuk Besselink 4-0 (50') en 5-0 (73'), Jorg Peters 6-0 (89').