6852NS
HUISSEN
tel. 026-3251134

Soms zijn er zaterdagen waar minder over te vertellen valt. Dit kan zijn omdat de schrijver er bijvoorbeeld een groot deel niet bij was, maar ook omdat het gewoon eens niet kan lopen.

De Bataven had in de eerste helft genoeg kansen gehad om op een comfortabele voorsprong te komen. Oog in oog met de keeper won echter de keeper telkens het spelletje. In plaats van drie of vier keer zo te scoren stond de teller van De Bataven bij rust op nul. RKHVV had ook zo zijn kansjes gehad en wist een daarvan te verzilveren en stond daardoor op voorsprong.

In de tweede helft was er weinig energie bij De Bataven te vinden. De Bataven was telkens net te laat, liet te veel ruimte ontstaan en sloot onvoldoende aan. Dit kan natuurlijk ook de kracht van RKHVV zijn. Desondanks werd het evenwicht op het scorebord gevonden. Met een goed schot in de verre hoek scoorde Jort de 1-1.

Niet veel later werd een voorzet van links van RKHVV door bijna iedereen gemist. Bij de tweede paal bleven een verdediger over met twee spelers in het blauw. De verdediger kreeg de bal niet weg en RKHVV buitte het kansje uit (2-1). De Bataven ging tankte nog een keer wat energie en ging vol op de aanval. Een vrije trap tegen deed De Bataven echter volledig de das om. Terwijl De Bataven nog bezig was met een discussie of het wel een vrije trap zou zijn en uit positie stond werd de bal snel genomen. RKHVV stond scherp en rondde af (3-1). Het spel golfde nog wat op en neer. De stand wijzigde niet meer.

Snel naar volgende week waar Dio’30 ontvangen zal worden door de De Bataven.