JO19-1 KAMPIOEN !

Bataven JO19-1

1 - 0

OBW JO19-1

Competitie

Hoofdklasse M

Datum

28 mei 2022 14:30

Scheidsrechter

J.J.W. Reiniers

Accommodatie

Sportpark Walburgen
Nijmeegsestraat 65 B
6691CM
GENDT
tel. 0481-420007

JO19-1 kampioen in de Hoofdklasse !

Daar waar in de wedstrijd van vorige week de spanning de boventoon voerde was het vandaag duidelijk dat JO19-1 hiervan geleerd had. Tegen Concordia vorige week werd JO19-1 verrast en overbluft door felheid en fysieke kracht en kwam zelf pas laat in de wedstrijd tot voetballen.

Hoe anders was het vandaag. Vanaf het begin was duidelijk dat JO19-1 zich niet nog een keer de kaas van het brood zou laten eten. Lekker voetballen met zelfvertrouwen.  Een aantal mooie aanvallen en een team met de koppies omhoog in het veld. OBW had niet veel in de melk te brokkelen. Lekkere 1e helft en een terechte 1-0 voorsprong. Had qua kansenverhouding nog best wat meer mogen zijn. Maar geen vuiltje aan de lucht.... Zou je zeggen.... 

Over de 2e helft kunnen we kort zijn; niet best, iedereen binnenboord houden en beetje billenknijpen. Er was toch weer wat spanning in de benen geslopen en het was lastig de bal in de ploeg te houden. Willen we er nog meer over zeggen? Neuhh...  uiteindelijk gewoon een terechte winnaar en een terechte kampioen. Van harte mannen!

De kampioensschaal en champagne werd uitgereikt en aangerukt. André liet de schaal nog ff stuiteren, maar die bleek tegen een stootje te kunnen. Met open dak uit de auto's hangend ff door het dorp. Drankjes en natuurlijk een frietje :)  Toen nog een paar drankjes en een private party bij een van de spelers in de achtertuin waar we de details niet van weten..... Lekker gevierd mannen, het is jullie gegund!

Nu op naar de play-offs voor promotie naar de 4e divisie. Heel veel succes!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!