Zorgen voor De Bataven even weggespeeld (Eldenia JO15-2 – De Bataven JO15-2 (0-3))

tel. 026-3514804

Als De Bataven vorige week licht gehavend was dan zijn ze het deze week zeker ook. Diverse virusgevalletjes zorgen weer voor nieuwe namen. Het samenspel is daardoor wat moeizamer vandaag. De wedstrijd golft op en neer. Als er kansen zijn dan zij deze voor De Bataven. Het scoren is alleen lastig. Een mooie combinatie eindigt naast de goal, over de goal of er staat een keeper of andere tegenstander in de weg. Eldenia moet goed zijn best doen geen tegengoal te krijgen. Dat doen ze totdat de voet van Thom meegenomen wordt binnen de zestien. De tiktok-scheidsrechter ziet het goed en de bal gaat op de stip. Thom spot met de voetbalwetten en scoort de (0-1). De kansjes blijven komen, combinatie worden gezocht. Er wordt niet meer gescoord de eerste helft.

De tweede helft is van hetzelfde. De Bataven domineert de wedstrijd. Eldenia doet aardig mee en deelt af en toe een speldenprikje uit. De mokerslag komt vanuit het oranjekamp. Cas wordt neergelegd en eist de vrije trap op. Bal gaat hard de zestien in, flipperkast. Sil legt aan (0-2) “wel met mijn linker hoor”. Eldenia wil wel maar kan niet. De Bataven wil ook en kan het ook. Opnieuw wordt er druk gezet en driemaal is scheepsrecht. Seth Pl-keeper-Seth Pl-verdediger-Seth Pl-netje (0-3).

Met gastspelers Stan, Thijs J, Sander en Jaiden brengen Thijs, Vince, Cas, Koen, Seth Pe, Thom, Sil, Thomas, Giel en Seth Pl de punten naar Gendt.

Volgende week de topper tegen De Treffers op eigen bodem.