De Bataven zet Unioff (De Bataven JO13-1 – Union JO13-2 (5-1))

Bataven JO13-1

5 - 1

Union JO13-2

Competitie

2e klasse 04

Datum

10 oktober 2020 10:15

Scheidsrechter

Hugo Steijntjes

Accommodatie

Sportpark Walburgen
Nijmeegsestraat 65 B
6691 CM
Gendt
tel. 0481-420007

De derde plaats staat op het spel. Union wil stijgen en De Bataven wil zich bovenin handhaven. De handschoen is dan ook opgepakt om er een mooie wedstrijd van te maken.

De Bataven was compleet. Tijs op goal, Joes, Giel, Hein en Hidde achterin, Yven, Yens, Wout en Julian op het middenveld en Ties en Seth Pe voorin. Seth Pl, Stijn, Ryan en Roel stonden vanaf het begin klaar om in te vallen.

De Bataven begon sterk. Uit een corner kon Giel al in de tweede minuut raak koppen (1-0). Ties kon even later de marge verdubbelen. Het schot werd geblokt. Toch kon De Bataven niet doorzetten. Ze waren te lief. Union kreeg de tijd om op te bouwen. Een zekere overwinning is dan niet zo zeker. Union wist dan ook de stand gelijk te trekken. De bal werd door het midden uitverdedigd. Net daar waar geen oranje staat. Union had vrij spel (1-1).

De Bataven hield echter stand. Wanneer De Bataven de bal heeft wordt er heel aardig voetbal op de mat gelegd. Union had het dan ook zwaarder dan De Bataven. Net voor het rustsignaal werd Ties de diepte in gestuurd. Op snelheid, zijn tegenstander in de rug houdend, op weg naar de keeper. Heel beheerst met links het netje in (2-1).

In de rust werd iedereen even aangesproken op de inzet. Wederom het puntje voor op de i. Verder was er top gevoetbald.

Vanaf de rust was er meer beleving. Ties gaf het voorbeeld. Wederom over de zijkant op weg naar de keeper. Ditmaal het zijnet. De toon was gezet en even later omzeilde Ties de buitenspel van Yens na een slim balletje van Stijn. Ties tekende voor zijn tweede (3-1). Union wilde wel en kwam er af en toe uit. Gelukkig hadden de oranje jongens ook een goede groene jongen. Tijs hield een paar mooie en moeilijke ballen tegen en zorgde met zijn verdedigers dat de voorsprong behouden kon blijven. Ondertussen tekende Seth Pe voor de (4-1) nadat Stijn bijna had gescoord. De eindstand volgde uit de kluts. Een corner werd voorgeslingerd en belande voor de voeten van Seth Pl. Iemand raakte wel/niet de bal (5-1). De Bataven doet nog steeds bovenin mee.

Excelsior Zetten, de huidige nummer 1, is de volgende tegenstander. Zij hebben trainers waar een trainer van De Bataven in zijn jonge jaren mee heeft gevoetbald. Winnen is eigenlijk de enige optie.

En toen was er een persconferentie.

de competitie wordt stil gelecht#gelegd#jammer#echt#ja de training mag wel door gaan#klopt#oké#18+ alleen#nee ook ons# ja#bij iedereen#niet wij mogen gewoon door#echt niet#nee iedereen#niet#ja#ja en prof# wij mogen gwn door# ja wij mogen gewoon door#want wij zijn jong 18+ mag niet voetballen maar prof mag wel door#wij mogen alleen trainen#echtniet#alleen geen wedstrijden#wel#ja#echt wel#wel#we mogen geen wedstrijden is net gezegd#helemaal niet#laat bewijs zien dan#ja#dat staat zo meteen op de site van de overheid#dan moet je kijken op tv#ja prc :)#en anders moet je naar de tv kijken#ik kijkh=gwn lekker YouTube#naar op tv kijken?hbj?#maar#haha ik ook#spoel dan terug naar de voetbal#dan kan je het horen#jongens laten we stoppen met deze nutteloze discussie#ja want we mogen gewoon voetballen#allen trainen#ja#kijk dan terug jongens het is aleen trainen#mijn vader zeg ook gewon alleen boven de 8 gaat niet door#prc#maar prima als jullie denken dat het niet door gaat#prc#ga dan kijken op de tv#nee maak jij maar filmpje#zijden ze prc de kinderen mogen alleen trainen en niet wedstrijden#geluid#ze zijnden de competitie moet stil gelegd worden en de trainingen mogen door gaan onder de 18#mijn ouders zeggen geen wedstrijden meer#ik heb het zelf ook gezien#...

Woensdag is er weer training.

Thep

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!