0 - 1

Bataven JO17-3

Onder 17 zaterdag, JO17-3, 4e klasse 14

19 november 2016 14:30

Vandaag speelden we een uitwedstrijd tegen DCS JO17-3. We hadden er 2 invallers bij: Timo en Olaf. We begonnen met de volgende opstelling: Freek in het doel, Bob linksachter, Ivan en Rob als centrale verdediging, Timo rechtsachter. Op het middenveld: Stef op links, Olaf in het midden en Mohammed op rechts. En in de aanval: Nick linksbuiten, Gor in de spits en Willem rechtsbuiten. De scheids floot voor de aftrap van de eerste helft. De wedstrijd begon meteen spannend, maar het werd al snel duidelijk dat wij het betere team waren. We hadden veel acties, alleen lukte het net niet. De ene bal ging naast, de ander weer over. De tegenstander had ook wat kansen, maar dan stond Freek er om de ballen weer op te vangen. De wedstrijd begon ook steeds minder sportief te worden. Veel overtredingen en commentaar op de scheids. In de laatste paar minuten gebeurde het. Nick K. met een mooie actie op links en gaf de bal voor. Rik nam de bal aan en schoot hem goed binnen. 0-1! Iedereen ging los en zelfs Freek kwam uit zijn doel om aan de andere kant van het veld mee te juichen. Daarna zette de tegenstander meer druk, maar scoorde niet. De wedstrijd was afgelopen met de eindstand 0-1.