19 november 2016 10:15

Scheidsrechter

Todor Wissink

Opstelling

Vandaag stond de wedstrijd tegen Bemmel JO11-1 op het programma, we wisten van te voren dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden en dat we er flink voor zouden moeten vechten
De wedstrijd begint en het is Bemmel die gelijk de aanval ingaan  en wat al gelijk een doelpoging oplevert maar gelukkig gaat hij naast. Onze jongens zijn goed aan het verdedigen want Bemmel blijft druk zetten en Justin kan de goal nog leeg houden. Er komt een snelle aanval van Giovanni maar de bal wil er niet in, er wordt een beetje over en weer gespeeld totdat de bal bij Teun komt en er een mooie kans is maar Teun schiet de bal jammer genoeg tegen de rechterpaal . De eerste 10 minuten weten de jongens goed weerstand te bieden tegen het sterk spelende Bemmel en blijft het nog 0-0.
Dan komt er een hoekschop voor Bemmel maar Justin houdt de bal en onze verdedigende Corne en Thomas werken achterin goed de bal weg. Bemmel blijft teveel op onze helft en dat levert al snel weer een corner op voor hun, nu weet Levi de bal weg te koppen en binnen no time weer een corner voor hun maar het levert gelukkig nog geen doelpunt op voor hun. Stef en Luc betreden het veld en Thomas en Nigel gaan de wissel in, we blijven goed voetballen en weten onze eerste corner er uit te slepen, Luc neemt de hoekschop maar Bemmel onderschept de bal en gaan er als een speer vandoor en dan is er geen houden meer aan en is het 0-1.
We moeten nu zorgen dat we de koppen erbij houden! Er komen 2 kleine kansjes van Luc en Teun maar de keeper weet zijn doel schoon te houden. Daar in tegen blijft de tegenstander druk zetten en staan ze weer voor Justin , hij redt knap maar in de rebound is het dan toch 0-2.  De tegenstander is teveel aan de bal en staan veel vrij waardoor ze veel kansen creëren en daardoor krijgen ze veel hoekschoppen , onze jongens gaan uiteindelijk met 0-3 de rust in.
De 2e helft is begonnen: Teun en Corne in de wissel, onze jongens gaan direct in de aanval maar Bemmel heeft een goed zicht op het spel en weten al snel het doel van de Bataven weer te vinden en wordt het al gauw 0-4. De Bataven
mannen zijn nu toch wel een beetje aan geslagen. We moeten proberen om door te gaan en dat doen ze: Giovanni weet er een hoekschop uit te slepen hij wordt genomen door Luc maar de bal wil niet in de goal.  Snel volgt een uitbraak van Bemmel en dan is het al 0-5.

Levi raakt geblesseerd en moet even gewisseld worden  dus komt Corne het veld weer in, het spel wordt hervat maar dan raakt ook Luc geblesseerd en komt Teun het veld ook weer in.  De Bataven hebben het moeilijk in deze fase van de wedstrijd. Er wordt een speler van Bemmel een aantal meters voor de goal onderuit gehaald  dat resulteert in een vrije trap voor hun, er is geen houden aan en dan is het 0-6. We proberen het nog een keer en met een schot op goal van Teun hebben we toch weer een hoekschop te pakken maar de bal wil er maar niet in. Wat bij Bemmel wel lukt lukt bij de Bataven jammer genoeg niet ? Maar we moeten doorgaan!!! Kom op jongens, in ieder geval van de nul af zien te komen….
 Bemmel is nog niet klaar met scoren: ze zijn aanvallend erg sterk en weten dan ook heel snel de 0-7 te maken, onze jongens proberen goed hun best te doen maar de tegenstanders weten elkaar heel goed te vinden en staan heel erg vrij, alle zeilen zullen moeten bij gezet worden door de jongens. Maar het is tevergeefs, uiteindelijk weet Bemmel JO11-1 met 0-11 te winnen van de Bataven. Ze waren toch een beetje te sterk, volgende week weer nieuwe kansen , dan blijven de 3 punten wel bij ons!!!!!

Door:Cecilia Kersten