OBW JO17-5

Onder 17 zaterdag, JO17-3, 4e klasse 14

8 oktober 2016 14:30

Ton de Jong

De wedstrijd begon met veel inzet van beide kanten. OBW JO17-5G heeft als eerste een doelpunt kunnen maken vanuit een snelle actie. Bataven zat er hierna weer goed op en wanneer Nick K. de bal kreeg, maakte hij een actie via rechts. Draaide naarbinnen en schoot de bal met links mooi in de korte hoek. Tijdens rust stond het 1-1. Een tijdje na rust, had de rechtsback van bataven JO17-3 een rare reflex en raakte de bal binnen de 16 met zijn handen. Nick de keeper van Bataven die een hele goede wedstrijd keepte kon deze penalty net niet tegenhouden. De stand werd 2-1 voor OBW. Later in de tweede helft speelde een verdediger van OBW JO17-5G de bal terug op de keeper en deze pakte de bal met zijn handen, waardoor bataven een indirecte vrije trap in de 16 kreeg. Freek legde de bal terug op Tijn en Tijn schoot deze er netjes in. Hierna waren er acties van beide zijdes, maar het lukte niet meer om vaker te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-2 gelijkspel.